Strukovinové cestoviny s mrazenou zeleninou od 3 fázy

Strukovinové cestoviny s mrazenou zeleninou od 3 fázy

POTREBUJEME

  •   olej na teplú kuchyňu
  •   cibuľa
  •   cesnak
  •   morská soľ
  •   čierne mleté korenie
  •   šošovica
  •   kokosové mlieko
  •   baklažán
  •   šampiňóny

AKO NA TO

Na oleji spražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak. Časť použijeme do prívarku, časť na dusenie zeleniny. Šošovicu namočíme už večer.  Správne uvarenú strukovinu podľa návodu Metabolic balance dovaríme v kokosovom mlieku a predpripravenom cibuľovo-cesnakovom oleji. Osolíme, okoreníme, snažíme sa, aby prívarok bol hustý, takže použijeme primerané množstvo kokosového oleja. /Keď  otvoríme konzervu kokosového mlieka, obratom masu premiešame, nakoľko dole sa nachádza tekutá voda a nad ňou hustá hmota./ Na druhej polovici cibuľovo-cesnakového  oleja udusíme nakrájaný baklažán na kocky a šampiňóny na plátky. Až po dovarení osolíme a okoreníme.
Strukovinové cestoviny s mrazenou zeleninou od 3 fázy