SHITAKE S KYSLOU KYPUSTOU
POTREBUJEME
- Bielkovina: čerstvá huba Shitake
- Zelenina: hnedé šampiony, kyslá kapusta
- Škrob: indiánska ryža (ten kto ju má a chce- ak nemáte ju na jedálnom pláne, tak si doprajte k jedlu kúsok ražného chlebíka miesto indiánskej ryže)
AKO NA TO
Huby: na repkovom oleji som si umyté a nakrájané shitake a šampióny podusila do mäkka, pridala som morskú soľ, peper a poprašila mletým kmínom. Indiánska ryža: indiánsku ryžu som nasypala do vriacej vody, posolila a varila cca 20 - 25 minút. Kyslá kapusta: kúpená v obchode Fresh, zn. Horti, ako jediná ktorú tam mali neobsahovala žiadne E, farbivá a cukry. Doporučujem chuťovo je tiež výborná!